HTML

HTML doboz

Friss topikok

Ítéletidő Itáliában!

2014.01.20. 14:05 esotanc

Ítéletidő tombol Itáliában. A heves esőzések és a rekord havazások miatt már több száz embert kellett evakulni Modena térségéből.
Az olasz polgári védelem középszintű készültséget rendelt el több tartományban is, így így Liguriában és Emilia-Romagnában, valamint az északkeleti Veneto és Trentino tartományokban.

A már egy hete tartó esőzések hatására rendkívüli mértékben megáradtak a folyók és patakok, amelynek már halálos áldozata is van. Genováben egy 66 éves férfit ragadt magával egy áradó patak, míg Modenáben egy gumicsónakkal másokat mentő férfi esett az áradó viz áldozatává.

A heves esőzések már a középső és déli tartományokat is elérték az olasz meteorológiai szolgálat narancs és citromsárga figyelmeztetést adtak ki a mai és holnapi napra a heves esőzések és zivatarok miatt írja az esotanc.hu

Míg az alföldeken az esőzés addig északon a havazás okoz gondott. Az Alpok egyes részen több méter magasan áll a hó, de a megindul melegedés miatt, most további áradásoktól tartanak a szakemberek - írja az idokep.hu.

Szólj hozzá!

Címkék: időjárás eső havazás

A bejegyzés trackback címe:

https://esotancos.blog.hu/api/trackback/id/tr75772044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása